Evde İş Yapmak

2 Aralık 2017 Cumartesi

Evde yapabileceğin fakat çok da para gerektirmeyen bir iş mi arıyorsun ? O halde bu yazacaklarım tamda sizler için. Bir iş yerinde çalışmadan da yaratıcılığınızı, yeteneğinizi veya bilginizden faydalanarak evden çalışarak para kazanmanız mümkündür.

İşsizsin veya büro yaşamı sizin için uygun olmadığını anladın ve hayatını idame ettirmek için para kazanmak gerekli. Evden çalışmak belki de tam size göre. Şayet niyetin bu alanda ise hobi alanlarını mesleğin yapabilir, yapmaktan hoşlandığın bir şeyler üstünden para kazanabilirsin. Mesela el becerini, yeteneğini, deneyimini veya bilgini sunarak evden çalışabilir, çok az bir anapara ile başarıya ulaşabilirsin. Aklıma ilk gelen fikri hemen paylaşayım, çocukların çok sevdiği reçelleri satabilirsin veya şayet bir hayvan seversen evinde hayvan besleyen kişilerin evcil hayvanlarına bakarak para kazanabilirsin.



Evde iş yaparak para kazanmanın tabiki pek çok yolu var. Fakat yeteneğin her ne ise yaratıcılığını da işin içerisine katarak zevk aldığın işi yapabilirsin. Unutmamalı ki, kanunlara uyumlu davranarak ileride işini büyütebilir ve bu iş de en iyi olabilirsin.

Evde iş yaparak para kazanma fikri pek çok insan için ilgi çekici gelir. Devamlı üstünüzde patron olmayacak, gündelik iş rutinleri olmayacak, ev ile ofis arasında gidip gelmek zorunda olmayacaksın. Çalışma saatlerini sen seçeceksin ve hatta istersen eşofmanla bile çalışabilirsin.

Kişiler evde iş yapmak için kolları sıvadıktan sonra aşırı huzurlu rahat davranmaya başlar. Bunun en büyük etkeni ise kendilerini bağımsız hissetmeleridir. Fakat bu yapılacak en büyük hatadır. Neticede iş saatlerini kendin belirliyorsun. Niçin  rahat olmayasın değil mi ?

Büyük Hata. Evde iş yapmak demek temel bağlamda iş ortamını değiştirmen manasına gelir. Sıfırdan bir düzen kurmaya başlıyoruz. Bunun için en büyük sermayen zamandır. Yapacağın iş sana gelmez sen ona gideceksin.

Pek çoğunun yaptığı 2. hata ise çabuk netice almak istemeleri ve evden iş yapmaya başladıktan sonra anında büyük başarılar çok paralar kazanmak istemeleridir.

Buda yanlış. Evde çalışarak para kazananlar bu noktaya bi süre sonra gelmişlerdir.

Evde iş kurup çalışmak ile normal iş kurmak arasında hiç bir fark yokdur. İnternet olsun yâda olmasın süre ve sermaye ayırmalısın. En büyük gerçek ise online işler daha çabuk büyür. Fakat aynı öbür işlerdeki gibi  %70'i ilk senesinde batar.

Her ne olursa olsun bu gibi dezavantajlara rağmen evden çalışarak para kazanabilirsin.

Bundan sonraki yazılarımda bu konu da daha detaylı iş fikirleri anlatımı yapacağım...

0 yorum:

Yorum Gönder